Hilallvrl55 Kubraa-1 idrar yolu enfeksiyonu zannettim inanılmaz kasık ve bel ağrım vardı şuan da bulantım ve baş dönmem var hafif kasik ağrım oluyor
Momcrn Kubraa-1 amin canım sağol insanlar aldır doğurma diyor da o da bi can günahına nasıl girerim ilk öğrendiğimde bende öyle düşündüm ama sonra pişman oldum sanki başkaları bakıyor büyütüyor da herkes bi yorum yapıyor 🙁
Kubraa-1 Momcrn öyle canım hiç sıkma canını rabbim sana nasip etmiş ne güzel bence çok iyi bir annesin bebeklerin için en iyisini sen bilirsin, bu arada kardeşimle benim aramda çok yakın annemde sizin gibi aldırmayı düşünüp vazgeçmiş iyi ki de yapmamışım beraber büyüdünüz sonra çok rahat ettim diyor 😊😊
anneolucam Kubraa-1 son adet tarihim 5 aralık 1 ocak regl gösteriyordu olmadım belirtimde yok sadece keskin göğüs ağrım ve birde umutsuzluk olmaya olmaya bünye alıştı Allah büyük😢
UMMAHNVRL Ozlemmm3535 Ozlemmm3535 Benim adet döngüm 25-26 gün şeklinde dönüyor. Yumurtlama dönemim 10-12 aralık gibiydi. Bunu ağrıdan dolayı gitmiştim doktora yumurtlama dönemindesin demişti. Yumurtlamadan 2 hafta sonra test yaptım ve kan testide 26 Aralıkta pozitifti. Beta 261 di.25-28 aralık arası evde sabah test yaptım emin olamadıkça takip ettim.Çizgi sürekli belirginleşmeye başladı. Benim erken döllenmede olmuş olabilir ayrıca.Betada yüksekti çünkü
Ozlemmm3535 UMMAHNVRL anladım canım bende bir kaç gün daha bekleyeceğim en iyisi Çünkü 31 Aralık’ta test yaptım negatif dün akşam yaptım negatif en iyisi pazara kadar beklemek regli olmazsam yapacağım Sağ salim kucağına al yavrunu 🙏🏼♥️
Payiz Benim de son 5 Aralık, 2 test yaptım dün biri 3 çizgi çıktı 😂 yani sanırım bozuk, biri de görünmeyecek kadar gölge şeklinde çift çizgi çıktı. Hayırlara vesile olsun inşallah
Pcosluumutbekleyen Benim sat 2 Aralık. 1 ocakta olmam gerekiyordu dün sadece leke geldi peçeteye başkada tık yok sabah test yptım ilk ikisi b bugüne ait en alttaki ise 2 gün öncesinin erken gebelik üstteki kaset testleri hızlı gebelik testi yazıyordu Emin olamadım erken gebelikte istedim ama bunu verdi eczane üstteki kaset testlerde Kendi gözümle Hani gölge görüyorum inşallah yanılmıyorumdur telefondan siyah beyazla çekmek istedim üçünü