Hifaa123 Kızlar 33 .haftaya girdik kılomuz 1.900 bebek haftasına göre kılo olarak az almış doktor karın çevresi 30 haftalık dedi nasıl kılo aldırabilirim bebeğe ilk çocuğum da 2.800 doğdu doktor öyle diyince moralim bozuldu ister istemez yardımcı olur musunuz
tecrubeliiannee Hifaa123 muz yoğurt kuruyemislerden badem fındık ceviz yemek tavuk et balık yemek hem sağlıklı hem de bebeğe kilo aldırır
Seda13 Hifaa123 muz kefir çiğ badem ceviz fındık tahin birde avokado tüket canım. Birde protein en önemlisi
Gizem1992 Hifaa123 sabah 2 yumurta iyi haşlanmş olacak. Kaşar peynirini doğrayıp kahvaltı da yiyebilirsin. Öğlen kocaman bardak kefir yanına muz akşam muhakkak 1 bardak süt bunlar baya kilo aldırıyor bebeğe
Bahar1205 Hifaa123 süt ve süt ürünleri, muz ,Yumurta,ıspanak, kabak çekirdeği, fındık, badem, yeşil mercimek daha bi çok yiyecek var internetten de bakabilirsiniz . Daha 33 haftalikmis son zamanlar daha hızlı kilo alabilir
Hifaa123 Gizem1992 haşlanmış yiyemiyorum canım tava da olanı yiyebiliyorum haşlanmış daha mı kılo aldırır
Hifaa123 Bahar1205 inşallah doktor öyle diyince üzüldüm çok kılolu olmasını beklemiyorum doğuma kadar 3 olsa da iyi
Seda13 Hifaa123 muzun üstüne tahini dök bide ceviz doğra çok lezzetli oluyor 🤭 kahvaltıda pekmezlede tüketiyorum ben ama her gün mutlaka muz üstüne döküp yiyorum
Gizem1992 Hifaa123 ewet haşlanmş olması gerekiyor diye biliyorum tavaya kırıldığında besin değeri kayboluyormş bnde sevmiyorum haşlanmş ama ilaç niyetine bebek kilo alsın die her sabah 2 tane yiyorum doktorum da öyle önerdi zaten
Bahar1205 Hifaa123 Üzülme sen beslenmene dikkat et guzel kilo alır, ama önemli olan sağlıklı olması benim kızım da 2600 doğmuştu simdi 2,5 yaşında yasitlarini gecti boy kilo olarak . Küçük çocuklar daha güçlü daha güzel büyüyor. Sağlıkla kucağına alirsin inşallah 🤲🤲🌺
Ayseguller Ben ne yaptıysam kilo aladıramadım . Olmayınca olmuyor diye düşündüm en son. 37.haftada 2455 gram doğdu . Önemli olan sağlıklı olması. Üzmeyin kendiinizi
Hifaa123 Ayseguller bazen genetik olabiliyor bakalım çabalıyayım da yine de artık alır mı almaz mı bilemiyorum sağlıklı olsunda
busra_basturk Hifaa123 sabahları bol bol kaşar peyniri ye süt ve süt ürünleri tüket günlük maden suyu iç ve magnezyum yazdıysa düzenli kullan bende kilosu çok diye muzdaribim 36+5te 4365gr dı🥴 şuan 37+0ız artık normal besleniyorum fazla kilo almasın diye
Asilzedemom Hifaa123 benimde ilk oğlum çok kilolu doğdu bunda kilo önde gidiyor diye bana bitkisel yağ yani zeytin yağı gibi sonra avakado badem ceviz gibi kuruyemiş bide yulaf yasakladi kilo almasın diye demmeki kilo aldıran bunlar diye düşünüyorum ben siz de bunalari tüketmeye çalışın isterseniz iyi olur belki