Baby_B Bi saga döndüm bi sola.. Ne guzel uyuyorum dedim kac gündür nazar ettim kendi kendimi😅 Uykusuz geceler yavastan basliyor galiba Sizde durumlar nasil👀
Bahartekinsoyy Baby_B 33 haftadan yazıyorumm hiç uyku kalmadı sabah 8de falan anca böyle bitkin düşüp uyuyorum öğlene kadar uyku düzeni mahvoldu oğlum gelmeden alıştırıyor zorlanmamam için bence uyumaya çalıştığımda da içeriden müdahale ediyor uyutmuyor 😂😂
basakceylan_06 Baby_B ben de 28+6’dayım. Burun tıkanıklığı ve sürekli lavabo ihtiyacı yüzünden uyuyamıyorum. Sağa dönüyorum sola dönüyorum acıkıyorum. Çalışıyorum bir de o zorluyor. Allah yardımcımız olsun 😂
Baby_B Yczr mide yanmasi cok fena Bazen surup iciyorum bazen yatmadan önce hemen süt iciyorum ki yanmasin Deneyebilirsiniz
Tugcemre08 Gece yatamıuorum gündüz kalkamıyorum 🤦♀️ dün bütün gün o kadar hareketliydi ki karnımı alıp kenara koyasım geldi😂😂
Baby_B Bahartekinsoyy 😂😂vurdugu icin uyuyamama degilde yan yanmak zorladigi icin zorlandim ben Yoksa kizim sadece sabaha karsi mesanem dolunca vuruyor😂😂
Bahartekinsoyy Baby_B evet batıyor dimi sırt üstüne yatınca da rahat edemiyorum bide artık sürekli özellikle gece lavaboda geçiriyorum diyebilirim