myavocado metemom_ asjdjdjjd buna çok güldüm, ay bir de size ne çok yatmaya geliyorlar yasanki lohusa iken de böyle bir postunuz vardı, karıştırmıyorsam 😁 valla o kadar misafire sizin evin eksiği bitmez, Allah kolaylık versin ne diyim.
metemom_ myavocado maalesef eşimin ailesi çok seviyor yatılı misafirliği 1 aylığına gelelim bebeği özledik dediler inşallah bir ayı bulmaz 🥺
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gokturkmom_ Bugün genel anlamda iyiyim aslında ama içimde bir yorgunluk mu desem değişik bir his var 🤭 Temizliğim bitti yemeklerim hazır bir meyve soydum şimdi oturdum daha. Büyük oğlum 1.sinifta okulda şuanda biraz dinlenicem bakalım nekadar sürecek dinlenmem. Çünkü karnımda ki biraz fazla hareketli Maşallah can yakıyor 😂
metemom_ Sevimli_06 ben kabul etmiyorum canım keşke bana soran olsa kaynanamlar aradı yarın size gelecez dediler 1 aylığına dediler kapattılar müsait bile değildim
myavocado metemom_ ay inşallah bir ayı bulmaz, neyse sağlık huzur olsun da gelsinler madem yapacak bir şey olmuyor geleceğim diyene gelme denmiyor 😊
Zaxhra metemom_ sizinki gene iyi 1 aylık biz 4 aydır kayınvaldemgille birlikte kalıyoruz 🤦🏻♀️ halada devam ne zaman gidecekler bilmiyorum sıkılıyorum kendimi rahat hiss etmiyorum🥺 stress rahatsızlık bebeğimede geçiyor😩
metemom_ myavocado maalesef öyle yoksa hiç müsait değildim yarın hastaneye gitmem gerek onlara kahvaltı mı hazırliyim hastahneye mi gidim
metemom_ Zaxhra o kadar sinir bozucu ki herkes evinde rahat yani ne bu misafirlik merakı kavga çıkaracam zaten sabrımın sonuna geldim