Gulay01 Tamamen bilgisizligimden soruyorum saçma gelebilir. 26. Haftalarda bebegimin kilosu 1 kiloya ulaşmıştı. Doktor diyet yap hızlı kilo alıyor dedi ama o günden sonra dikkat etsemde cok acıkıyorum. Ekmek makarna vb gibi şeyleri cıkaramadım hayatımdan yoksa doydugumu hissetmiyorum şimdi sorum şu bebek cidden cok hızlı kilo alabilir mi? Kimisi 4-5 kilo doguruyor bunu da geçer mi? Ya fazla kilo aldıysa daha simdiden diye yedikçe stres oluyorum bilen birileri aydınlatsın lütfen
Sewo Gulay01 Canim 20. Haftada kac kiloydu hatirliyor musun benimde 20. Haftada 444gr di sanki benimkide çok gibi
Esn Gulay01 benimki 26 da 900 gramdı doktorum normal demişti en son 34 haftalıkken muayene oldum 2400dü o da kilo alsın diye çok uğraştığım halde yani bence normal Ama hamurişi sana kilo aldırır makarna pilav ekmek azaltmalısın
Nuraygltgn Gulay01 26+2 de 980 gr'dı, normal demişti Dr.um. ama ben 8 kg aldım. Artık makarna , pilav, ekmek... vs yeme dedi.
Sewo Gulay01 benimkide birsey demedi ama ben baktım cok geldi kilosu haftasina göre. Varsa Ultrason kagidi bakar mısın 19 20. Haftalarda kilosu ne kadar diye
haticehk canım bende daha gecen cuma 26 haftalık 970 gram dedi doktorum diyet falan filan tehlikeli falan hiç bişey demedi tehlikeyse bizimkide tehlikeli takma kafana ne diyeti
Cmre45 Gulay01 Benimde 26 da 1060 gramdı canım doktor kilosunda bi sorun olmadığını sadece gelişim açısından 5 gün önden gittiğini söyledi
Gulay01 Şimdi baktımda yanlıs vakmısım 25.. Hafta da 1124 gr yazıyor 😯 cok anormal bir kiloda dogma ihtimali var mı sizce? Doktorada gitmedim bir hfta sonraya randevum
DeryaOguzhan 25. Haftamda 807 grdı gelişimi 5 gün kadar ilerde demişti.bebekle ilgili hızlı kilo alıyor demedi ama ben hızlı kilo aldığım için böyle giderse diyete başlatacağım seni dedi 11 kilo aldım çünkü 🙈 Her bebek aynı kiloda olamaz ki zaten. Siz doktorunuzun dediğini yapın içinizi rahat tutun bence Gelişimi geride olmasından iyidir