Gulpinar25 Migros marketlerinde bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası var, daha doğrusu biri money karta iade oluyor .
Girlmama Suwen de çok iyi indirim var kolları dantel detaylı pijama takımı aldım doğum için 2 pijama takımı 3 çorap 1400 küsür tuttu
Eminesh Trendyolda siveno markada indirim var. Bebek şampuanı bebek deterjanı ve bebek bakım yağları var.
Ozlem164216 Ebebekte bebek kıyafetleri hastane çıkışları baya uyguna geliyor ben 10 parça kıyafet aldım
Sazenin Hepsiburada philips avent yenidoğan cam biberon 339 TL almayı düşünen olursa kaçırmasın ben az önce aldım ✨️🩰
biranne_birbebek Sazenin aynı şekilde Philips avent ultra air emziklerde indirimde ikilisi 249 tl oluyor. Ben hem emzik hem biberon aldım🥰
Hammis Arkadaşlar eğitici Köpekçi BİM’e gelmiş her Bim’e bir tane var 1000₺ ben kaptım bir tane ayrıca Zıbınlar var çok güzel 60 TL ve %100 pamuk 3-6-9 ay diye gidiyor. Oioi nin Kaşık kase tabakları Ve bir sürü oyuncak da var bence bir bakın derim
Hellobeybii Bimden bugün bir sürü şey aldm. Mamajoo biberonlar emzikler var. Wee baby ve oioi nin diş kaşıyıcıları, emzik kapları, alıştırma biberonları vs 35-100 tl bandında şeyler vardı baya.