Duygu_33 E bebekte seçili bebek arabası oto koltuğu markalarında indirim var az önce britax römer 360 derece dönebilen oto koltuğunu 20 binden 8 bine aldım peşin fiyatına 8 taksit 😍
Rabiul HappyMom 17 ocakta fisher price , oioi , katlanır küvet seti geliyor bime süt saklama kapları vsvs ihtiyacı olan kaçırmasın 🫶
iskhilal HappyMom Migros sanal markette bebek ürünlerinde indirim var özellikle ıslak mendil ve bezler yarı fiyatından daha uyguna geliyor ben aldım bilginiz olsun kızlar
Frozen Ebebek 4gün boyunca indirimler var arkadaşlar. deterjan ve şampuanlarda 3al 2 öde var. Ayrıca ıslak mendil ve bezlerde indirim var. Sudocremde indirim var.
My-love E bebek te baby me toz leke çıkarıcı 3 al 1 öde kampanyası var bugün aldım tekli fiyatı bile gayet uygundu 97 tl civarında bir şeydi
Gulpinar25 Migros marketlerinde bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası var, daha doğrusu biri money karta iade oluyor .
Girlmama Suwen de çok iyi indirim var kolları dantel detaylı pijama takımı aldım doğum için 2 pijama takımı 3 çorap 1400 küsür tuttu
Eminesh Trendyolda siveno markada indirim var. Bebek şampuanı bebek deterjanı ve bebek bakım yağları var.
Ozlem164216 Ebebekte bebek kıyafetleri hastane çıkışları baya uyguna geliyor ben 10 parça kıyafet aldım