arsaynl 2 ocakta doğacaktı bebeğim 1 ocakta nişanımla suyum geldi akşam doğdu. Şuanda hastanedeyiz bebeğim yanımda uyuyor spınal oldum bende bugün çıkacağız öğleden sonra Allah’ın ıznıyle oncelıkle kesınlıkle sakın olmanızı tavsiye ediyorum taze anne olarak. Yoğun panık atak ve anksıyete gecıren bırısıyım ınanın size sızden başkasının faydası olmuyor pskılojık olarak sadece kendınızı sız sakın edebılırsınız amelıyata gırdıgınızde ıgne vurulurken asla kendınızı kasmayın bunu ozellıkle söylüyorum kalmazsanız ağrınız da olmazmış ben biraz kastım kendımı omzumda ağrı var o yüzden sakın kasmayın kendınızı. Amelıyata alındığınızda zaten uyusuk olduğunuzdan ınanın zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile bırde damar yolunda sedasyon verıyorlar bıraz sakın oluyorsunuz bunu söylüyorlardı ama uyanmamıştım gerçekten de ameliyat başlayınca sakın oluyorsunuz ve ben doktora başlayınca haber verır mısınız dedim daha başlamadık dedi çoktan başlamış bile 5 sanıye sonra bebegımın sesı duyuldu. Çıktıktan sonra zaten uyusuk oluyorsunuz ılk hemsıre kanama kontrolüne geldıgınde bastırma olayı asla korkulacak gıbı değil ondan da korkmayın kum torbası koyarlarsa çok uyu oluyor ve 6 saat sonra bana sıvı beslenmeme ozon vermıslerdı o zamanda dırek gold kahve içtim bol bol gold lahve ve su ıcın narkozu atabilmek ıcın ilk yürüyüş de önünüze bakmadan yataktan derın derın nefes alarak kalkın ve en önemlisi kesınlıkle ama kesınlıkle korse almadıysanız muhakkak ılk kalkışta konseyle ve sonrasında korsayle durun korsesız karnınız düşüyor gıbı oluyor korse topluyor. Bol bol yürüyün ıkıncı gün biraz dıkıs yanması oluyor Buda ıyılestıgını gosterıyormus. Kendınızı korkutmayın herkesın doğum hıkayesı farklı burda neler yazanlar var onlara tıkayın kulağınızı rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin