1rabia1 Sulerzz cünsiyeti erkek seizin bebeğinizin cinsiyeti ne 🤍 isime karar vermedik daha hala düşünüyoruz
Sulerzz 1rabia1 bizimki de erkek 👼😁 biz eşimle başta pek anlaşamadık anlaşamayınca en son çift isim koyduk Türker Batu olacak inşallah 💖
Iraz 1rabia1 bende anlamıyorum inanin başkası bu denli hasta olsa çoktan hadi kalk hastaneye gidelim demişti bana hiç demez demedi de o yüzden konusmiyacagim artık tavrımı bilsin benim canım sıkılıyor hep onunkide sıkılsın
Sukrangoler Sulerzz çoğu hamileden duymuştum ayak yanmasını tabi mutlaka doktorunuzla paylaşın. Benim elim ayağım ödem topladı hafif şiştiler bende haftaya gidicem kontrole gittiğimde soracağım
Sulerzz Sukrangoler ödem bende de oldu baya şişti hatta suyu az içiyorsun dedi doktor sıvıyı çok tüket dedi bir de normal artık son zamanlarda dedi
Pelinaltnl Sulerzz bel bacak ağrısı odemlerden dolayı parmaklarımın ağrısı asla uyutmuyor mide yanması da cabası
FNK Sulerzz ben de aynı 2 de uyandım daha uyku yok Yalan Dünya açtım onu izliyorum eğlenceli oluyor öneririm 😅