anne123456 myavocado Bizim Şubat ortası görünüyor doğum kısmetse çok heyecanlıyım herkes sağlıkla alsın kucağına yavrularını inşallah 🤗💕
myavocado E6366 ya evet ikizlerin malesef öyle bir durumu var ama ben ikizler burcu olanlarla baya iyi anlasirim, severim
Anne-bebek1 myavocado uygulamaya göre normal doğum olursa 22 şubat balık erkeği olacak sezaryen olursa 15 Şubat kova erkeği olacak ama bizim bebiş biraz aceleci bir süredir erken gelmeye çalışıyor engelliyoruz erken doğarsa oğlak erkeği olabilir onunda kafası karışık bizim de karışık 😂😂
myavocado Hicrettt ayyyy demeyin 😅 titizliği tekintili oluşu yorucu olur tahmin edebiliyorum ama bir yandan da titiz düzenli insanı vok seviyorum 🤗
myavocado Citirmom ya sdjdjdjd, aslanın sürekli kendini beğenmesi beni çok yoruyor, sevemiyorum. Başak için haklisini titiz, takıntılı, pimpirikli bir burç ama biraz benim de karakterim öyle 😅
Bartugra myavocado son 34 gösteriyor ama sezaryen olacak . Bugün kontrolüm var bakalım belki de net günü belli olur 💙
kbra92 myavocado 9 Haziran gözüküyor ama erken doğum olma ihtimali var ikizler burcu oglum olucak inşallahrabbim herkese en kısa zmaanda nasıp etsin inşallah 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım