AdaEcem myavocado Temmuz son haftası, bu ay doğumlu olanlar nasıl olur acaba, ilk defa yaz doğumu olacak benim için 🤗
E6366 myavocado 31 Mayıs duam kız çocukları erken gelirmiş inş bi 15 gün falan önce gelirde boğa olur ikizlerin adı çıkmış😃
myavocado E6366 ya evet ikizlerin malesef öyle bir durumu var ama ben ikizler burcu olanlarla baya iyi anlasirim, severim
myavocado Hicrettt ayyyy demeyin 😅 titizliği tekintili oluşu yorucu olur tahmin edebiliyorum ama bir yandan da titiz düzenli insanı vok seviyorum 🤗
Mrvdruk Nisan sonu mayıs başı 🎈🤰 Sağlıkla gelsinler melekler 👼🏻 İlk kızımı da aynı tarihlerde aldım kucağıma 🥹 seneler sonra aynı zamanlar aynı heyecanlar 🥹🙏
Citirmom myavocado ay keşke öyle yapmasaydınız çok evhamlı her şeyi kafaya takan bir burç. Hiç sevmiyorum benim burcum da başak.. erkeği de kadını da çok zor oluyo. Aslan harika hem egoist hem hiçbir şeyi takmıyor rahat onlara güzel 😂
myavocado Citirmom ya sdjdjdjd, aslanın sürekli kendini beğenmesi beni çok yoruyor, sevemiyorum. Başak için haklisini titiz, takıntılı, pimpirikli bir burç ama biraz benim de karakterim öyle 😅