Kudenova Ozgeanne benim de oğlum haziranın ilk haftası olcak ikizler olcak 😂 bizim için farklı bi bakış açısı. Sizin prenses de biraz duygusal gelebilir size😂
Ozgeanne Kudenova oğlum ve ben ikizleriz ancak duygusal yönümüz de çok benzer 🥲🥲 yani biri ağlarsa biz de ağlarız o kadar 😁😁😁
Ozgeanne Rabia_Han_Dikmen97 sanırım aynı zamanlarda doğumumuz olabilir tabii ben sezeryen doğum yaptım yine öyle gözüküyor bende sağlıkla gelsin 💜
Rabia_Han_Dikmen97 Ozgeanne ben vajinal doğum yaptım bu ikinci gebeliğim bebiş ne zaman gelmek isterse artık 18 haziran düğün tarihimiz süpriz yapıp 18 haziranda doğar inşallah
Ruumis Edaaktas2 taze zencefili rendeleyip içerisine biraz limon bal kattım 3 günde atlattım kulaklarım ve boğazım patlayacak gibiydi yanıyordu dene
EgeF35 Betul-31 amanin benim buyuk oglumda 17 ocak suan 8 yasinda ama sanki ergenlige erken basladi gibi umarim cok guzel anlasirsiniz prensesinizle 💓
Donaldvetomris myavocado nisan ayında görünüyor koç olmaması için çabalıyorum koç insanları çok zor çokkkk 😅 tam boğa ile koç arasında bir tarih umarım koç olmaz 🙈