Ozgeanne Oğlumu Mayıs sonu da dogurmustum ,kızımı ise Haziran sonu gibi bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin yavrular 😊💜
Aryayldz myavocado Benim hesabıma göre martın 18 gibi. Ama doktorum martın başı demişti. Bakalım bu haftasonu kontrolüm var yine sorcam mart başı mı ortaları mı diye. Burçlarla pek aram yok hangi burca denk geliyor bilmiyorum 🙂🙂🙂
turkan403 myavocado ben artk şubat mı ocak sonu mu mart mı anlmdm doktorların hepsi bu aylarda diyo🙄😂😂yardm edin bana ya
MuhammetNur9589 İnşallah rabbim nasip eder 15temmuz tahmini olarak ama sezeryanla doğacağı için bilmiyorum ama
Nazlihan Hamide_00 Benim de 1 Temmuz gösteriyor bizimki benim gibi yengeç olacak gibi annem ben küçükken çocuğun da sana benzer inşallah derdi hep gerçek oldu :D
Tugba29_ En son haftam agustosun ilk haftası sezeryan olacağım için temmuzda gelir sağlıkla gelsin hepimizin bebeği
Zeycannn myavocado inşallah öyledir şuan 29+5 ne gece ne gündüz uyumuyor çok hareketli eltimin oğlu da mart doğumlu 4 yaşına girecek doğduğu günden beri hep ağlıyor korkuyorum benimkide öyle olur diye myavocado
aleynaeskici_0 Haziranda kucağıma alırım İnşlah hepimizin bebekleri sağlıklı bir şekilde doğar kucaklarımıza alırız inşallah 🙏🏻
Nur7o myavocado 06/03/2025 olarak gösteriyor balık olacak oğluşum 🥰 ama doktor önden gidiyor dedi erken doğum riski var mıdır buna göre bilemiyorum..
Tuncer10 Kızlar dün kahve yaparken bi. Anda kaşıktan elektrik çarptı hemen elimden attm acaba bebeğe zarar verir mi. Hiç başına gelen var mı 19+2 günlük hamileyim
2Princess1Mom myavocado Tahmini doğum 19 temmuz. Mecburi sezaryen olduğu için haziran sonu temmuz başı olabilir 🥰