myavocado 2025′te doğum yapacak anne adayları, tahmini doğum tarihleriniz neler, bebişler hangi ayda gelecek, hangi burç olacaklar 🤗🤰🏼
myavocado Hamide_00 ayyy yengeç olacak 🦀 anneye çok bağlı ve duygusal olurlar, hele bir de erkek bebek ise 😊
Nazlihan Hamide_00 Benim de 1 Temmuz gösteriyor bizimki benim gibi yengeç olacak gibi annem ben küçükken çocuğun da sana benzer inşallah derdi hep gerçek oldu :D
myavocado Namesiz6 kova kadını ile hiç anlaşamam 🫢 Ama kova erkeklerini beğeniyorum, biraz inatçı olmaları dışında genellikle uyumlu, sakın oluyorlar 🤗
Deeerya Namesiz6 kova bi oğlum var çok uslu büyüdü ama kovalar farklı kafalar farklı standartlarda oluyoruz bende kovayım dik başlıyım oğlum ergen bazen balkondan atlayasım geliyo her isteği bana ama her eziyetide bana karşıdan bakışırken falan elektirikleniyoruz doğumuna 8 gün kaldı ama hala ne pişirdin acelem var yoksa yemiyorum kalk kıyafetlerimi ütüle emir kipi hep elimden bi kere duymadım adam bi benden bi ondan laf sürekli 😩😜
myavocado 2prens1prenses__ ay hayırlısı ile sağlıkla gelsin, az kalmış geri sayım başlamış sizin de 😊💕
Hamide_00 myavocado başımda bana bağlı bir erkek Bebiş var ztn cnm 😂bu da erkek galiba doktor öyle tahmin etti
2prens1prenses__ myavocado amin inşallah sağlıkla gelsin 3 gündür sancilarim oluyor sabah kontrolüm var 34 haftaligim sezeryan olucam ocağın sonunda bekler ozamana kadar inşallah
Zhra-10 Martta geliyor bizimkide 22 mart snrasi ise koç oncesi ise balik bir koç kızım var istemem koc olsun dayanabilse bakalım erkekleri nasıl bilmiyirum bu iki burcun
myavocado Zhra-10 ayy annem, eşim, eski ve yeni bir sürü calisma arkadaşım hep balık burcu. Ben balık burcu özellikle erkeklerini çok seviyorum, inşallah balık olur 🫢
S_Seda00 Zhra-10 benimde koç kızım olacak koça dair hiç bir bilgim yok çevremde de kimse yok nasıl ki
Zhra-10 myavocado o zamn inşallah 21 marttan önce olur kızım koç aşırı asi aşırı inat aramizz iyi genel olarak ama cokta zorluyor beni etrafimda da hiç balik yok
Zeycannn myavocado benim son 72 mart bebeği büyük ihtimalle balık burcu erkeği olacak nasıl karakterleri var acaba çok ağlayan bi bebek olur mu
Hicrettt myavocado evet 20 Mart olarak görünüyor 40.ci haftası 🤗 balık kızları iyi de babası gibi olursa yandık 😂 ben başak onlar balık… sizin şafak kaç ?
myavocado Hicrettt Ben dört ay önce planlı sezaryen doğum yaptım, oğlum Ağustos’ta doğacaktı, aslan veya başak olacaktı, hep Başak olsun istemistim öyle de nasip oldu, hatta biraz nasibi zorladık, bir gün ile başak oldu 🫢 😅