Nurrr_33 Kızlar erkek bebeğe 2 yaşında ne alınabilir kıyafet ayakkabı vs gibi klasik şeylerin dışında oyalanabilecegi egleneceği ?? Fikir verir misiniz
Hamide_00 Nurrr_33 bence hayvanlı meyve figürlü yapboz bul taklar alabilirsiniz o yaşda oğlum onları çok seviyordu sürekli yapıyorduk
Gulsena09 Nurrr_33 kucuk uc tekerlekli bisikletlerden olabilir pilsanin falan oluyo ben yegenime almistim yada salincak kaydirak tarzi bisey olabilir
myavocado Nurrr_33 Nurrr_33 birine altın küpe, diğerine başka şey olmaz bence, kıza altın bileklik, oğlana gümüş bileklik olabilir. Veya ikisine de 1gr altın takılabilir. Akülü araba, scooter tarzı bir şey alınabilir.
Nurrr_33 Hamide_00 öyle seyler falan hep çok var annesi alıyor ikiz bunlar da bir kız bir erkek çok bolca oyuncak falan var ahşap mutfak düşündüm oda var
Nurrr_33 Hamide_00 ya şimdi kıza ikizi var dedim ya hani ona küpe düşünüyorum altın kupe erkeğe de künye falan alsam cok maddi acidan zor olcak aynı fiyatlarda olmasada yinede iyi bişey olsun ona ne olabilir cokda basit bişi olmasın diyorum
Hamide_00 Nurrr_33 ikisine birer tane gram takabilirsin sonra annesi onlar için bişeyler yapar değerlendirir
Gulsena09 Nurrr_33 guzel aslinda bence ama yasi daha kucuk oldugu icin binilen araba bisiklet scooter tarzi seyler daha cok ilgisini ceker