Berooo123 Kızlar canım aşırı derecede sıkkın 32 haftalık hamile olmama rağmen boydan asagı çatladım kollarım bacaklarım iç bacak göbek her yerim ve artık eşimden bile utanmaya başladım normalde yazın açık giyinen biriyim bu çatlaklarla ne yapacağım bilmiyorum cildim çok kuru ne kadar nemlendirsem de kullanmadığım ürün kalmasa da çatlıyorum naşacagımı bilmiyorum çok üzülüyorum
Zeynep2525 Berooo123 lierac kullandınız mı? Bir de çok mu kilo aldınız? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın. Ben daha 27. Haftadayım, kaçıncı haftada başladı
Imasleeper Berooo123 benimde göbeğim full çatlamıştı doğumdan sonra öyle azaldı ki çatlak olduğunu hatırlamıyorum bile
Deletedmom_121 Berooo123 Üzülme ya , Bu senin elinde olan bişey değil , Eşinden de utanma sonuçta karnında onun bebeğini tasiyorsun , Benimde Cok çatlağım oluştu , ama pek umursamadım , Sende umursama bebeğimiz sağlıklı olsun gerisi illaki aşılır bir şekilde ❤️
aslaninannesi7 Berooo123 36 haftalık hamileyim, öğrendiğim günden beri kullanmadığım şey kalmadı lierac, bebek yağı, bio oil, Hindistan cevizi yağı ama Türkiye haritasına döndü karnım. 15 kilo aldım ondan da olabilir bilemiyorum ama aynı duyguları yaşıyoruz 😌
Berooo123 Zeynep2525 benim 20 haftada baya çatlamıştı göbeğim çok sorun yapmadım ama bacaklar kollar çatlayınca aşırı derece de üzülmeye başladım artık
Smileylaylom Su içiyor musunuz ? Ondan da olabilir. 38. Haftadayım yeni karnım çatladı ön tarafı sadece. Bi de genetik olabiliyor.
iiliya12 Ne krem ne su eğer catlicaksa vücut malesef hiç bisey engellemiyor ama güzel düşün bebeginin senin vücudunda bıraktığı izler utanicak hiç bişey yok bitanem zaten zamanla renkleri acilicak teninin rengine dönecek takmamaya çalış hamileliğin tadını çıkar
Ftmnrutlu Şimdiden bunun için canını sıkma canım doğumdan sonra geçmezse maddi durumun varsa lazer tedavisi var çatlaklar için
Balkan77 Berooo123 kantaron yağını kullan canım ama elastik değilsen ne yaparsan yap çatlıyorsun bana cildiye doktoru öyle demişti maalesef 36 haftadayım çatlağım göbekte yok ama göğüs üstleri çatladı nerden çatlayacağız belli olmuyor o yüzden üzülme utanılacak bir şey de yok sonuçta içimizden bir can çıkarıyoruz herşeye değer 💙 öyle düşün
gulsah035_ Ben 34 hafta daha yok bakalım ama 3 aylıkdan beri nemlendiriyorum sadece badem yağı kullandım.Onun dışında bende genetik olduğunu düşünüyorum