agustosguzeli Hanimlar doktorum bu ilacı fitil olarak kullanmamı söyledi ama eczacı üstünde ağızdan alınması diye not almış. Nasıl hareket etmeliyim kullanan var mı?
Crown23 agustosguzeli iki türlüde kullanabilirsiniz ama fitil olarak daha etkili diyorlar ağızdan genelde yan etki yapıyormuş
Imasleeper agustosguzeli iki şekilde de alınabildiği için öyle yazıyorlar ama fitil olarak kullanmak daha iyi çok geçmiş olsun
Deniiizzz agustosguzeli doktorunuz ne dediyse onu uygulayın bende aynısını fitil olarak vajinaya kullandım özellikle tekrar sorun doktorlar bazılarına ağız yoluyla da veriyolar ama doktorunuz fitil dediyse bitti eczaneyle işiniz yok. Güzel sonuçlar alın inşallah 🌺
Anonimee61 agustosguzeli fitil canım kesinlikle daha iyi yutunca yan etki yapıyor çoğu kişide doktorum demişti
yildizb Ben de kullanıyorum eczacı her seferinde üzerine öyle yazıyor ama her gece fitil olarak kullanıyorum doktorum öyle istedi
F-C16 Doktorunuz nasıl kullanmanızı söylediyse o şekilde kullanın her iki şekilde de alınabiliyor çünkü şu anda ben de kullanıyorum bu ilacı bırakmak üzereyim çok şükür risk geçti
Bagdeozturk-75 Bende kullanıyorum aynısını önce iğnesini kullandım sonra fitile geçtim iğne baya kötü yaptı yürüyemez hale geldim
Gebe07 Bende bu ilacı vajinal kullanıyorum Progestan ilacı kanama yapar mı bilginiz var mı kahverengi akıntım geliyor diye doktor yazdı ama kullandığım ilk günden beri akıntım arttı ve biraz kanamaya döndü
Esmyye agustosguzeli bende şuan kullanıyorum fitil olarak önermişti ağız yoluylada olabilir ama ağızdan alırsan çok yorgunluk halsizlik yapar demişti ben ilk hafta ağızdan denedim ama çok kötü yaptı yataktan kalkamıyordum baş dönmesi halsizlikten.Fitil olarak en sağlıklısı
Gulcinnnnanne Aaa bu hap degilmi fitil olarak da mi kullaniliyor😳 bana bisey demedi doktor ben su ile içiyorum bir sıkıntı olur mu acaba😕