Sema1250 35+2 haftalık hamileyim Kızlar bugün gün boyu fazla oturdum arabada akşama doğru bacağımın baya şiştiğini farkettim yan kısmıda dokununca çok ağrıyo normal mi çok oturmaktan mı yada ne iyi gelir bilgisi olan var mı
esraveduru Sema1250 benim de ödemim oluyor 36 haftadayım. Özellikle sağ ayağımda ve diz altımda çok var. Yürüyüş ve uzanmak iyi geliyor. Bir de bol su içmek.
Arzuyn Sema1250 benimde 32 .haftam doktorum tuzu önermedi şimdi ya hiç kullanmıyorum ya da çok az kullanıyorum birde yumurta beyazını önerdi
mervedmrcn Sema1250 ayaklarınızı yukarıda tutun sürekli, bende çok ayakta durduğum zaman ekstra şişiyor 36+3 haftalığım artık son haftalarda olduğumuz için ödem çok normal
Sema1250 esraveduru öyle aniden olunca korktum bende başka bişi mi oluyo dedim ama yürüyüş hiç yapmıyorum nerdeyse başlıyım en iyisi doğuma kadar
Deeerya Sema1250 bu haftalar çok yürümüyo alttan batıyo benimde olmuştu çok yürüyünce oluyo ayaklarımın üstü falan balondu tuzu kes bol su
esraveduru Sema1250 çok yormadan kendinizi günlük yarım saat yürümek iyi gelir uzun süre ayakta kalmayın sabit şekilde ve uzanın sık sık :)
Sema1250 Arzuyn tansiyon dan dolayı çok tuzlu yiyemiyorum zaten birden şişti şuan hafif şiş ama baya ağrıyo