Sare088 Merhaba arkadaşlar ben transfer aşamasındaym 5 gündür adetim gecikti progestan iğnesi kullanıyorum onun etkisi var mı . Cuma günü test günüm evde test yapmadım olumsuz sonuç almaktan korkuyorum
Deniiizzz Sare088 transferi zaten adetiniz bittikten sonra 20 21. Günü felan yapılıyor. Siz transfer öncesi adetinizi mi olmadınız eğer öyleyse dilerim ki hiç o aşamalara gelmeden inşallah pozitifi görürsünüz 🌺
Sare088 Alewalys cuma günü gidip hastaneye kan verecem inşallah pozitifi görürüz. 2 aydır evimizden uzak misafirlikteyiz öyle sıkıldık ki mecburiyetten kalıyoruz
Sare088 busrasya benim ilk transferimde adet günüm gelmeden. İlaçları kullanmama rağmen oldum ama şimdi iğne kullanıyorum iğne mi engelliyor. Allah’ım inşallah pozitif görürüz bu mübarek günde Rabb’im isteyen herkese nasip eylesin
busrasya Sare088 ben üç kez transfer oldum ilaçları bırakmadan adet olmadım negatifte ve kimyasal olmuştu biri de onda da olmadım canım kişiden kişiye göre değişiyor ama adet gecikmesinin en önemli sebebi gebeliktir zaten inşallah tutmuştur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Sare088 busrasya amin inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eylesin
Sare088 Deniiizzz benim adete 4 gün kala yapıldı ilk transferim olmadı hiç ara vermeden ikinciyi yaptık. İnşallah yarın pozitif görürüz kan vermeye gidecem