Suleozkanmavi Zg99 onun ismini çok duymuştum . İnternette birşeyler okumuştum yenidoğan bebeği elinden düşürüp maalesef ölmüş korkuyorum ama ondan başka izanda güzel hoca da yok sanırım . Peki sezeryan mı normal mı sizin
Zg99 Suleozkanmavi o konu hakkında bilgim yok benim çevrem memnun kalmış o şekilde bende başladım. Erken doğum yaptım 36 da sezaryen oldum kendi isteğimle
Zg99 Suleozkanmavi ters birisi degil ince ayrıntısına kadar anlattı herseyi her kontrolde. Benim 36 . Haftada sancim vardı 2 cm açılmayla sen nasıl istersen o şekilde devam edelim dedi öyle yaptık bizde. Doğum da konuştu benimle sakinleştirmeye çalıştı ekibi de o şekilde çok tatlı insanlardı
Suleozkanmavi Zg99 şeker yüklemesi için gittiğimde tanıştım ebeleri ile onlarda Süleyman beye doğum yaptırmış . Bir türlü karar veremedim ayım da yaklaştı
Zg99 Suleozkanmavi evet ebe hanım çok tatlı bir dr girmeden önce doğuma yardımcı oluyor sakinleşmek adına sohbet ediyor
Zg99 Suleozkanmavi ben kontrole diye gidip doğum yaptım aceleye geldi. 🤷♀️😁 kapilarda kapıya süs asmak yasak diye yazı yapıştırmışlar onu görmüştüm.
Zg99 Suleozkanmavi sor canım 🌸 çok teşekkür ederim canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️🙏🧿