Ecemom_ Kızlar marketten aldığınız kutu sütleri kaç günde bitiriyorsunuz. Üzerinde 2 gün içinde yazıyor. Mesela açtım bir gün geçti 2 gün geçti 3. Gün bitiyor kutu. Bozulmuş olmaz demi 3. Günde
Yenibirannee Ecemom_ ya eskiden tadı değişiyordu ama şimdi değişmiyor bende 3-4 gün kullandığım oluyor valla çocuklara vermiyorum ama kendim içiyorum herhangi bir tadında değişiklik olmuyor
babyandmomy__ Ecemom_ ben uzun süre bitiremiyordum bozuluyordu o yüzden küçük kutulardan aldım en azından açtığım bitiyor diye
Melllike Ecemom_ genelde 3 güne bozulmaz. Ama bozuldugunu öğrenmek için kepçeye bi miktar süt koyup kaynatın lor gibi olursa bozulmuştur.
Ecemom_ Yenibirannee 3 günde bitirmek için zorluyorum kendimi. Bitiremeyecek gibi olursam eşime de içiriyorum
Ecemom_ babyandmomy__ onu ben de düşündüm ama fiyat olarak daha fazla tutuyordu büyük kutu almak kârlı oluyor
Ecemom_ Melllike 3 Gine bozulmazsa sıkıntı yok 3 güne bitiriyorum neyseki. Fazla durursa güvenip içemiyorum ama onunla da kek falan yapıyorum