Ase123 Kızlarre yarın sezeryana giriyorum…40.hafta oldu ve bebişim gelmemekte kararlı 🙈 bana çok tuhaf geliyor umarım kolay ve güzel geçer…Dualarınızı bekliyorum bir de güzel deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
Yenibirannee Ase123 merhabaaa ben 2 spinal sezaryam doğum yaptım inan ki çok zor değil bebeğini görünce hiç bişey aklına gelmiyor zaten bebişine odaklan keyif alırsan daha güzel geçiyor ve bol bol kokusunu içine çek 🌸🌸
Ase123 Yenibirannee inşallahhhh 🌸🌸🌸 çoook merak ediyorum minişimiii ama hamilelik bittiği içinde üzülüyorum…İçimde öyle güzeldi ki…İnşallah hayallerimizden de güzel olur
iremzcn Yenibirannee merhaba bende ilk kez sezeryan olacağım. Çıktıktan sonra çok ağrı sızı oluyor mu? Ve kaç günde iyileştiniz 🙏🏻💖
Yenibirannee yeni_anne2 ben lohusa takımı aldım yedek olarak en rahat evde giydiğim pijama takımımı aldımm
Yenibirannee iremzcn hayır 🙂↔️ herkesin acı eşiği farklı tabi ama ben hep güzel şeylere odaklandım yani bebeğime 🫠 inanın dayanılmayacal şeyler değil kasmayın kendinizi ve akışına bırakın 🌸
Yenibirannee iremzcn tam olarak 1 hafta 10 gün civarında eski hayatıma döndüm. 2. doğumumdan sonra pek yatcak durumum yoktu büyük kızım 2 yaşındaydı o yüzden daha hızlı ayaklandım
Yenibirannee Vlog1345 merhaba ben doğum yapalı 1.5 sene oldu 🙂↕️ ağrı oluyor ama dayanılmaz şekilde değil bebeğinize odaklanırsanız herşey çok keyifli oluyor inanın ki. sağlıcakla gelsin 🌸