BurcuuA Gucluanne Buket koyma sebebim rahmetli kardeşimin adı eşimle elisa istiyorduk ama 4 aylık ölmüştü kardeşim bari Adıyla evladım yaşasın dedik
Gebeyimm Gucluanne ben kızıma onu vereceğim hayırlısı sizin içinde inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz
Gucluanne Umutlu2272 ben de son ayıma girdim hala bulamadım kapı süsü vs yaptırmayı düşünüyorum da isim yok 🤰🏻
tazecikanneee Gucluanne evet Kuran’da geçmiyor ama kökeni Arapçaya da dayanıyor aslında kuzum evet internette şarap şişesi vs gecşypr ama Arapça da anlamı liman iskele hemde Mekke’de seytan taşlanan yer 🙏🏻
tazecikanneee Gucluanne evet tek basına Elif bana düz geliyordu birde Elif Mina tamamlıyor sanki birbirini tek isim söylenmesini İstemi’yorum dogunca Elif Elif diye
DeryaOguzhan Aysima ya da Ahsen .ikiside kulağa hoş geliyor ben de ahsen düşünmüştüm ama eşim ah sen yok musun falan diye dalga geçerlerse deyip vazgeçirdi Sanırım İpek olacak kızımızın ismi
Gucluanne DeryaOguzhan Ahsen Arapçaya dayanıyor ‘Güzel’ anlamına geliyor, ama zamanla alışır o da söyleye söyleye bence 👼🏻 İpek de güzel ama