Deryz Nananan ben gebeliğinn ilk haftalarındayım bende bile var bende sanıyordum bir tek bende var bacım yanlız değilsin
Nananan Sedayavuz öyle de yapıyorum ama devam ediyor hayla ama iç çamaşırı giymezsem o kadar kaşıntım olmuyor acaba son haftalardayim akıntım da arttı bu ara nemli kalıyor o yüzden mi geçmiyor
Ebrunn_trn Nananan hayır c vitamini mesaneyi temizler ödemi attırır ben çok çektim hatta iki kere rahîm yarası yaktirdim internet ten arastira bilirsiniz birde yazdıklarımı yaparsanız iki ucgune geçer
Zlmm Nananan evet ama ben nioli yağı değil farklı bir ürün almıştım güvenilir sayfa trendyolda da hesapları var ordan da bakabilirsin
Hatice_11 Nananan gebelikte bilmiyorum ama bende de vardı hem fitil hemde kremini kullandım . Kullandığım iç çamaşırlarını attım yenilerini aldım pamuklu ve altıma bez koydum gün içinde devamlı değiştirdim nemli olması bile kaşıntıyı tetikliyor . Genital bölge temizliği de jilet kullanıyordum agdaya geçtim onun da etkisi biraz oldu sanırım tüyler de kaşıntımi artırıyordu.
melektb Nananan bence tekrar başka bir doktora başvurun kullandığınız ilaçları söyleyip işe yaramadığını söyleyin. Gece icilen sase ilaç var onu içmistim ben ondan sonra da fitil tedavisi ve krem şart. Bu sırada vajinanizi kuru tutmaniz gerek lavabodan sonra felan kurutma makinesi ile kurutuyordum ben. Mantar ıslaklığı seviyor olabildiğince kuru ve temiz tut canım. Çok zor birsey ben ilaçsız hic bisekilde geciremedim
zge13 Nananan tabi vajina türleri de var kilo da fark ediyor benim de dönem dönem uykuya geçer ama bu da egzama gibi zaten uykuda yada uyanık dönemleri var işte Allah sabır versin çok zor
afra119- Nananan canım eşin de tedavi görmesi lazım diye biliyorum sadece senlik bişey değil, sen duzelirsin eşinle ilişkiye girersin tekrar başlar, bir özele git kocana da ilaç tedavisi yazıyor doktor