SenemKrgl Kızlar merhaba. Adana da özelden Süheyl Ökten ve Metro hastanesinde de Ferhat Erol’a gidiyorum. Şimdi en önemli konu Süheyl Ökten hastası olup Doğumu ne kadara yaptırdınız. Ferhat Erol fiyatıda alabilirim. ☺️ Ben daha 17 haftalığım sormadım daha çok erken diye 😁 siz sevgili annişler bana yardımcı olursunuz diye düşündüm 😇
Defnemmm2301 SenemKrgl metroya hiç gitmedim ya valla 38 haftalığım inan ki Algomed de özgür bey var doğum fiyatını daha geçen hafta öğrendim 😊😊
Brnyrk SenemKrgl selam bende Adana güzelyalı hastanesine gidiyorm 29.haftamdaym. Bir arkadaşm Ferhat eroldan memnundu sanırm 1.500 civarı sezaryan
MahmutSultan SenemKrgl merhaba ben de Ferhat Erol a gidiyorum Vakıfbank kartın olursa indirim var. Arkadasım indirimsiz gecen yıl 1.500 e yaptı diye biliyorum aynı dr da.
Esmstf Bende adanadan ama sorduklarin hakkinda bilgim yok maksat post yukarda görünsün die yazdim canim👋🤗
SenemKrgl Defnemmm2301 kim bilir ben şimdi sorsam ne derdi bana hayatta söylemezdi 😂😂😂 peki fiyat nasıl onu söyler misiniz oraya gitmiyorum ama ortalama ne kadar çok merak ediyorum ☺️
Nazliarikadana Bnde metroya gidiyorum 1600 suan doğum ama akdeniz vakıf kartiyla 1280 e geliyor bide muaynede %20 indirim oluyor
Beyzan Nazliarikadana Akdeniz kartı yine bu uygulamada duymuştum ama Google da bir şey bulamadım sizin kartınız var mı nasıl alınır bu kart bilgi verebilir misiniz