_moom Çok minnak daha inşallah sağlıkla ilerler böyle olup sıkıntı yaşayan, ya da sorunsuz ilerleyen varmı desteğinize ihtiyacım var
KumpirsMom _moom iki günde bir beta değerinizi takip edin umarım sağlıkla gelişir hayırlı olsun yeni yılın en güzel hediyesi olmuş 🥹🫶🏻
Blackk_ _moom Ben 44.55 ile ögrenmiştim ilk sonradan yükseiypr 2 haftada bir kan ver degerine baksınlar
Elbu _moom teşekkür ederim 371.2 çıktı betam ama keseyi görmedim pazartesi insllah kesemiz de görünur
prensesannesi-01 _moom hayırlı olsun canım yumurtlamanz kaç gün sürdü çatlama gününü baz almamışsnz sanırım bende ovulasyon takibi yaptim da meraktan soruyorum
Dmlakrbg _moom daha gününüz bile değilken bu değer çok normal. Ben adet günümde 58 ile öğrendim. Şu an 27 haftalığız
dygsss _moom böyle derken 🙈 10 ile öğrenenler var önemli olan iki günde bir iki katı artıyor olması bende 74 ile öğrenmiştim 17 olduk
_moom dygsss ilk kızımı 5.400 ile öğrenmiştim. Değer çok duşuk geldi bana. Kimyasal gebelikten korkuyorum o yüzden sormak istedim
_moom prensesannesi-01 şöyle söyliyim. Sadece 1 gün korunmasız ilişki oldu 18 aralıkta. 19 aralık takvime göre yumurtlama günümdü. 30 aralıkta erken gebelik testi yaptım pozitif cıktı
Eda42_ _moom Hayırlı olsun kötü düşünme inşallah bebeğin seninle tutunmuş bundan sonra sağlıkla artışını beklemek inşallah da artar keseyi bebeği görüp kalp atışını da duyarsın inşallah herşey yolunda gider amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻
Mucizee80 _moom bende 61 le öğrenmiştim 12 den sonra tam 24 haftalık oluyoruz kızımla 🩷hayrlı olsun artışınz güzel olsun inşallah