İğne oksapar kullanıyorum ama iki gündür iğneyi çıkardıktan sonra çok kanıyor bu gelen kan mi yoksa iğnenin kendiisi mi acaba aspirini kestik tek igneyle devam ediyorum acaba az mı gidiyor dozu diye tereddüt ettim😐
Kan sulandırıcı kullananlar
tugce4161 bende de sonuna kadar batırınca oluyordu yarım batırıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Elftvs cleksan yok cnm ya ilk zamanlar onu kullandım ama bulunmuyor oksapar devam ediyorum 33 haftaligim 😐Rabbime emanet inşallah
ikibebeliana kaclik kullanıyorsn cnm
33 haftamdayim karnimdan vuruyorum oksapar 4000 kullanıyorum damara denk geldiğinde kanıyor ve sonuna kdr sokuyorum iğneyi
tugce4161 ben de clexan kullanıyorum eşim yapıyor hızlı da yavaş da yapsa bazen kanıyor ama çok değil toplu iğne ucu kadar 38 haftalık oldum ara ara oluyor (:
2kedi1bebek cleksan rahattır cnm ya oksapar atmıyor bide can yakıcı iğne ucu kadar değil bayağı kanıyor benim peçete ile siliyorum hemen üstünü kapatıp yoksa çıkıyor bayağı 🤔
ikibebeliana benmde aynı Kac haftalıksn
mercimek1994 aynen bende 33 haftalık 400 Luk iki gündür bayağı kanıyor iğne ucu kadar falan değil yani🙄acaba ilaç mı çıkıyor diye korkuyorum bir haftadır aspirin de kullanmıyorum
tugce4161 16+2 olduk
Bide içinde hava varmı kontrol ederek vurun benim ilk enox tu hiç morarma kanama olmamıştı sonra onun devamını bulamadım clexane aldım hem morardı hem kanadı eczacı içinde hava vardır çok şikayet alıyorum bu konuda dedi
tugce4161 ilaç çıkmaz ya büyük.ihtimal kılcal damara denk getiriyorsundur
ikibebeliana enox çok acıtıyor nasıl dayanıyorsunuz ben 10 gün kullandım sadece sonra naptım nettim claxene buldum ya hatta ilk seferde agladım koldan vuruluyordum :)) çok şükür 29 haftalık olduk çoğu gitti :)
Zeynepkuzey bende 40 enox 40 clexane kullandım clexane morarma kanama yaptı enox yakıyor ama hemen geçiyor onda daha rahat ettim Şimdi yine enoxa devam ediyorum 😊
tugce4161 merhaba kızlar bende ınnohep kullanıyorum kol ve bacaktan morarma ve şişme oluyor.. 24 haftaligiz 🙄 arada vururken bende kanatiyorum acaba iyice hassasiyeti ondan mı ki
SecilHakan bende onu merak ediyorum hassaslastigi için mi ki benim doktorum doğuma kadar göbekten dedi 😐
mercimek1994 inşallah öyledir cnm ya muayene suremede var artık çok takarsam gittiğimde sorayım kanama belki oolndan oluyordur 😐