Brgmde Acıkıp yeniyemek yiyip gitmiştm yemekten 30 dk geçmişti yani ama. Kaçgündür kulak cınlamam var acbaa düştüğündenmiydiki? Nasıl 12/8 e getireblrm tansiyonumu
esca344 Brgmde neden çıkarmak istiyorsunuz tansiyonunuz gebelik için çok normal zaten gebelikte yüksek tansiyon istenmez 12//8 çıkarmaya çalışma çünkü benim 13/8 olur olmaz doktorum evde takip et biraz yüksek dedi
zge13 Brgmde 9-5 8-4 gördüm kulağım tıkanıyor bazen düştüğünü anlıyotum baş dönmelerim de aniden gelip geçiyor 9-5 te yaşıyorsam 8-4 te hasta gibiysem baş dönmesi vs yaşadığımda kaç kim bilir ama düşük olsun yeter ki çıkmasın diye bir tepki geldi doktordan ebe de oo iyiy iyiii dedi çıkınca tabi gebelik zehirlenmesi vs riski olduğu için ben pek bakmamaya çalışıykrum alıştırıyırum kendimi ☺ normalim 10-8 dir zaten
Mrvsmt2502 Brgmde benim 7/5 ti dün konuşacak mecalim yoktu. Şuan 8/5 falan. Yükseltmek için bir şeyler yapmak daha kötü etkiliyor başıma ağrı giriyor tuzlu ayran içtiğimde
PlutonMerkez Benim hep 10-6 bazen 9,5-5,5 hamilelikten öncede böyleydi.23 haftalıgım hala böyle.Dr bunu bir sorun olarak görmedi
Miyosss 10/5 çok düşük değil ki neden çıkarmak için uğraşıyorsunuz? Benim 9/5 olan tansiyona bile çok güzel dedi doktor. Yükseklik gebelikte iyi bisey defl
Rabiamina Brgmde benim genelde 10 6 çıkıyor. 5 e düşünce çok kötü baş ağrım oluyor. Biraz uzanın dinlenin ve çok yorulmamaya çalışın.
Rabiamina Brgmde düşmesi çıkmasından iyidir. Doktorlar düşmesini çok önemsemiyor. Yeter ki çıkmasın diyorlar. Ama sürekli düşerse doktoruna söyle