Serya3 Merhaba kızlar days doktor test yaptm sayfamdada attm hatta ama benim fena halde bi sırt ağrım var daha kan veremedim sürekli NEGATİF görmekten korkuyorum artık sizin bu şekilde başınıza geldi mi . 🌸
Meltemanneolsun Serya3 canım pozitif zaten. Ayrıca benim de ilk belirtim bel ve sırt agrisiydi. Aşırı sırtım ağrıyordu
2cocuk2kopek Serya3 kuzum git kan ver adetim 5. Gün gecikmedinde kan verdim benimde aşırı bel ve kaşık ağrım vardı 1025 çıktı betam 🙈
Parinas Serya3 pozitif görünüyor ama baya silik gecikmeye göre. Geç döllenme olma olasılığı da var. Kan verin mutlaka garantilemek için ☺️
Esma3222 Serya3 canım pozıtıf bence küçük olduğu ıcın çıkmamış tam ben de kasık bel ve sırt ağrısıyla ogrendım testte çıkmadı bıle kan verdım 9.6 ydı betam bu arada bı arkadaşım o attığın gıbıydı testş oda bana o heyecanla attı varmı dıye ve 2 gün önce doğum yaptı♥️
Serya3 fatmagul3008 ya benim bi iki defa daha çıkmıştı ondada kan verdim negatuf çıktı şimdide korkuyorum yinr öyle olursa diye
20Merve20 Serya3 ben de şu an ikinciye hamileyim. ilkinde hiç olmamıştı ama bu hamileliğimi öğrenmeden önce aşırı sırt ağrım vardı
banudemiryr 20Merve20 sırt ağrınız nasıldı sanki sırtımız tutulmuş gibimiydi yoksa normal ağrı gibi mi
Serya3 fatmagul3008 vereceğim inşallah eşim gidelim dedi sürekli Negatif görsek de gidelim nasip inşallah belki POZİTİF görüruz🥰💞
user2524 Test pozitif ciddi sırt ve bel ağrısıda belirtiii inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsunn ❤️