Mrveeee 30+1 günlün hamileyim miğde yanması var aşırı derecede ve boğazıma kadar hissediyorum neden acaba ? Ve bir öneriniz varmı ne yapmam gerek ?
Minaevra Bebiş baskı yapıyor midene gayet normal canım benim ilklerde ılık süt ve sade soda geciriyordu 35 haftaya kadar oyle yaptım sonra baktım gecmiyo artık doktorumu danıstım ilac yazdı sag olsun yandıgı anda bir yudum içiyorum suruptan dakıkasına geciriyor ismi rennie duo doktoruna danıs istersen tavsiye ederim ilacı❤️
-emel- Benimde ağzıma kadar o mide asidi geliyor ılık süt iç canım iyi geliyor bir de şekersiz sakız çiğne benim yöntemlerim bunlar ben bir de her zaman yaşamıyorum bazı günler oluyor dikkat ettim hamur işi şeyler yediğimde daha fazla oluyor mide sanırım zorlanıyor o yüzden oluyor
Gulmert Ben süt içiyorum elma yiyiyorum sade soda içiyorum gaviskon kullanıyorum ama hiç bir şey fayda etmiyor artık öyle bir hal aldı ki gece dahi uykudan uyanıyorum basim agrimaya başlıyor 31+1 deyim yaklaşık aydır durum bu
Misraaa Mrveeee canım ben herşeyş denedim geçmedi doktoruma söylemiştim protech diye bi mide koruyucu hap yazdı tüm gün gram yanma hissetmedim o kadar güzel bi ilaç ki onun sayesinde hayata döndüm diyebilirim
Huzur20 Mrveeee pantpas harika kesinlikle kullan derim herşeyi denedim olmadı bu ilacı 1 kere iciyorsun 3 4 gün rahatsin
Esrasah Mrveeee ilk hamileliğimde de midem çok yanmıştı. Şimdi 10+2 yim yine başladı. Rennie Duo şurup vermişti doktorum iyi geliyor. Ayrıca ılık süt 😊