Hellllloooomamaa Gizen evet benimde totalis doktor öyle demesine rağmen ilişkiyi biraktik bizde sadece doktoruma şaşırıyorum değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden siz igne kullaniyormusunuz
Gizen Hellllloooomamaa bana üst üste kesinlikle yasak dedi istersen başka bir doktora git normalde kan bankası olan bir hastanede doğum yapmam gerektiğini söylemişti detaylı ultrason bakan doktorum ama kendi doktorum ben yaparım doğumu kan bulundururuz dedi iğne falan da vermedi canım bana
Aslanmustafa Hellllloooomamaa Neden 37 haftada alınıyor benım de plesentan asada ama doktorum hiç öyle bilgi vermedi bende 34 haftama gırcem daha cıkmadı ama dogum anında bile cıkabılır dedı bana bunu bilmeyiz dedı merak ettim neden dedi acaba doktronuz
Hellllloooomamaa Aslanmustafa inanın bende bilmiyorum iki doktora gittim ikiside 37 de almayı planliyorum dedi birde genelde bu tarz vakalar 37 yi bulmuyor 34 35 te doğum yapıyor dedi bana
Hellllloooomamaa Gizen evet benimde doktor değiştirme sebebim kan bankası olan bir yerde doğum yapmaktı ama insanin aklı karışıyor Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 2 aydır 3 güne bir progestan kullanıyorum doğuma kadar devam edeceksin dedi doktorum
Selinnur27 seyma0661 merhaba bizde şuan 26. Haftadayz bebek çok aşağı da dedi doktor baş geliş korkuyoruz açıkçası insllah biraz yukarı cikar
Aslanmustafa Hellllloooomamaa bugün gittim ben normal doğum yapabilirsin dedi acaba sizin ki tam mı kapıtıyor ki benım ki kapatmıyor yakın dedi normal doguma engel değil dedi
Mrzbrvdr Melss Merhaba , bizde 27+3. Haftamda detaylı ultrasondaki doktor plasentanın rahime yakın dedi takipli olduğum doktorun bunu kontrol etsin dedi . Geçen hafta muayeneye gittim doktorum mecburi sezaryen olabileceğini söyledi tam bir kapatma yok ama rahim ağzına yakın , yarın tekrar gideceğim altdan muayene edeceğini kesin bir şey o şekilde söyleyeceğini söyledi. Karın büyüdükçe plasentanın yukarı çıkma şansıda varmış bunuda söyledi doktorum . Umarım yukarı çıkar. Bende bebeğimin tekmelerini kasıklarımda hissediyordum doktoruma söylediğimde başı yukarıda ayakları aşağı tarafda ayaklarından dolayı olduğunu söyledi banada.
Fatmadali Melss benimde plasenta bi tık aşağıda demişti dr aynı dediğiniz gibi bu ara kaburgamın orda hissettim bi kaç kez ama çoğunlukla ağıda oluyo mesaneme rahmime baskı hissediyorum karnımda sertlik oluyo sık sık aynı dediğiniz gibi 😳 27+5 bugün
Melss Fatmadali benimde aynı durumda. Çoğunlukla aşağıda hareketleri. Mesaneme çok baskı oluyor benimde. Normalimiz mi bu artık bilmiyorum. Sürekli tedbirli olmak gerekiyor sanırım
Fatmadali Melss valla 2 gündür benimde kafamı kurcalıyo normal mi acaba diye yarın bi sorucam sağlık ocağında ebe çağırmıştı kontrole
Aslanmustafa Hellllloooomamaa evet ondan olabilir 33+4 düm ben inşllah sıkıntısız şekilde bebişinizi alırsınız kucağınıza bir bildiklerı vardır dikkat edın genede ozmana kadar ❤️
Fatmadali Melss canım ben ebeye sordum sağlık ocağında şimdi. Bu hafta ve sonrasında bebek daha hızlı büyüyor ağırlaşıyor ve yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyor çok normal dedi ama bi anda yoğun ağrılı olursa mutlaka kadın doğuma git dedi :)
Mrzbrvdr Ece0907 ilişkiyi banada yasakladı ama altdan muayene etti bugün :) tam bir kapatma yok ama rahim ağzının yakınında plasenta