keyfimin-kahyasi-misin Arkadaşlar bu linkle indirildiği kadar enerji verip ucretsiz hediye syesi varmış bı dogrumj acaba dogrugsa hadi birbirimize yaridm edelim 😂😂
Eldgrn keyfimin-kahyasi-misin Sözde alan var ama bende dahil çevremde pek çok kişi denedi olmuyor. Enerji veriyor son 0, bilmem kaçta bir bakıyoruz vermesi gereken enerjiyi vermiyor. Herşey doğru yapılıyor ama yok bunların maksadı uygulama insin işlem görsün başka birşey değil
staRmama keyfimin-kahyasi-misin bana da 2500 ilk kupon gelmişti 2 ürün alınca aktif olacaktı güya aldıktan sonra yok bilmem kaç tlye su kadar indirim falan dedi fasa fiso
Sonsuzum21 keyfimin-kahyasi-misin Doğru her yerde görüyorum yardımcı olur musunuz☺️ yardm ederim bende size 575288918
keyfimin-kahyasi-misin Eldgrn ya Bende öyle düşündüm de bı kaç kişinin kargosu yola cikmis dedim belki 🥲
Efoo05 Eldgrn yok henu dun gece bizde deneyelim dedik esimden oldu siparis verildi suan bekliyoruz oldu yani
Deletedmom_121 keyfimin-kahyasi-misin Ben bir kac bişey bakmıştım vergilerle birlikte zaten bizim Burdaki bı mağazayla aynı fiyata geliyordu geri sildim o dediğin olayda yalan ben denedim olmadı yok şu kadar ürün al 2500 TL hediye dedi banane bana direk hediyemi ver indirim uygulayayim işte 😂😂😂
Esraa00 keyfimin-kahyasi-misin valla arkadaşım hiç daha önce temu indirmeyenlere link gönderdi bi sürü bedava ürün aldı geldi
keyfimin-kahyasi-misin Esraa00 shdhd garip ben onu bulana kada rkendim alirim daha az yorulurum galiba😂😂😂
Esraa00 keyfimin-kahyasi-misin bi gün oradan alışveriş yapmak istiyorum yaa ıvır zıvır var amaa güzel duruyorrr