Deniz4848 yaaa Allah sizden razı olsun, çok güzel anlatmışsınız. Devlet hastanesinde olacak, hacettepe üniversite de perinatoloji takipliyim diye. Benim şöyle bir sorunum var kalp tansiyon hastasıyım ve sezaryan olacak ama aynı zamanda vajinal muayene sıkıntım var doktorum dahi muayene ederken zorlanıyor gerekli olduğu zaman, çatıdan o yüzden korkuyorum bir nevi panik atak yaşıyorum bazı muayenelerde o çatallar zangır zangır titriyor benimle direk tansiyonum düşüyor 😅sonda içinde bu sebepli sordum artık ne yapalım dayanacağız 🤭 ama şöyle ki anestezi benim ameliyat geçmişim olduğu için çok aldım, o kısımdan pek korkmuyorum tek dileğim kendime sağlam ve çabuk gelip bebeğimi emzirmek, bu yüzden hatta biberon bile değil anne sütü kaşığı alıyorum yanıma, silikon uç önerir misiniz bu arada? Planlı olacak sezeryan ama Allahın işi belki siz gibi olur, kahvemi hazır edecektim ama sakız ve maden suyunu sizden öğrendim mutlaka koyacağım, hoşafta yakın zamanda başlarım içmeye diye düşünüyorum, çok çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız🙏🏻