busradeniz Bende de şu 3 gündür uykuyla geçiriyorum normal doğum dedi çok korkuyorum bebis normal doğum pozusyonunu almış uyuyami yorum geceleri agrilarim arttı acaba doktoruma korkuyorum desem sezeryan yaparmi😕😯
Hamileanne busradeniz zaman geçmiyor 😂 bel sırt sağ bacak kırampları ondan sanra mide yanması efendime söylim halsizlik bi bunalım hali velhasıl geçmiyor günleer 36 hafta 😂
busradeniz Smeyye valla nasıl nasıl çıkacaktı nasıl çıkacak işte allah yardımcımız olsun bol bol dua etmekten başka birşey yapamiyorum
Sevgib Smeyye 5 şubat 38+0 oluyor erken değil doktora kalsa 39 da yapacaktı ama benim sağlık sorunlarımdan artık dayanamıyorum 37 yi bitirir bitirmez sezaryen olacak
Smeyye Sevgib inş cnm allah biran önce kıcamıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kimse yi bu yollar da oyalamasın
Sevgib Smeyye amin inşallah 🙏🏻 Benimde şu zamana kadar korkum yoktu ama son günlerde fazlaca sezaryen üzerine video izledim o biraz gerdi
Saruhansaltuk Emineymen benimde sezaryen Allah yardımcımız olsun kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 😁