Sehrbn_ Sebur yarın 33 hafta oluyorum alabilir miyim acaba olur mu yani yoksa geçmi kaldım bu arada 80 gün sigortalı görünüyorum e devlette öyle gösteriyo
Kubra0000 Sehrbn_ çalışabilir raporu alın ki priminiz tamamlansın. Hastane 37. Hafta hangi güne denk geliyor diye hesaplayıp ona göre doğum iznine çıkma gününüzü rapora yazacak. O güne kadar çalışır durumda olup o günden sonra çalışmamanız lazım. Tabi isteyen 37 den önce de izne ayrılabiliyor
Deniz4848 Benimde 2. Kisim yatmamıştı sgk telefon ettim iş veren raporu henüz onaylamamış dedi. Aylık mı yatacak toplu mu yatacak muhasebecinin onu is yerinin onayı ile yapması gerekiyor Bana 3 parça ile yattı
Dursunbebek akidesekeri doğum öncesi izne ayrılmak istemiyorum tüm zamanımı doğum sonrasına ayırmak istiyorum genede olur mu ?
akidesekeri Dursunbebek 32.haftada çalışabilir raporu alabilirsiniz. 37.haftada zorunlu olarak izne ayrılıyorsunuz. Kullanmadığınız izinleri bu şekilde kullanılabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için 170′i arayın yardımcı olacaklardır.
Nurglll akidesekeri merhaba ben 32 haftadan sonra raporu muhasebeye verdim başka da yapmam gereken birşey var mı
Edatasdemir akidesekeri bilgi için çok sağolun. Şunu sormak istiyorum ben ücretli öğretmenim şartlarım uyuyor son 90 gün primim var ama ben raporumu alacağım 32. Haftada 7 ocakta yani 16 ocakta okullar yarıyıl tatiline girecek beni sigortadan çıkaracaklar tatile girdiği içinde mecbur çıkışımı verecekler ben bu parayı alamaz mıyım ? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz