Efbees 9 haftalık gebeyim hiç bişey yiyemiyorum aç geziyorum yiyemediğim gibi zorla biraz atıştırıyorum su içtiğim an hepsini çıkarıyorum sürekli kusuyorum su içerken sanki boğazıma kıl yapışıyor ben napcam ya
Fatmayeni97 Efbees Ben de o şekildeyim gunde 1 defa kusuyorum akşamlar yemek yiyemiyorum 24 saat bulanti var su icince biraz sakinleşiyor
Melike1001 Efbees bu süreci haşlanmış patates ve salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim az az başka türlü geçiremedim maalesef bende de 6 7. Hafta da başladı 18. Haftaya kadar devam etti. Sonra bitti şükür
Dorammm Efbees ben de çok kötüyüm şuan ama zorla da olsa bişiler atıştırıyorum .yemek pek yiyemiyorum ama mutlaka meyve tüketmeye çalışıyorum diğer türlü çok vicdan azabı çekerim .10 günde 4 kilo verdim
Gulsena09 Efbees bende ayni sekildeydim canim 14.haftaya kadar 4 5 kilo civari verdim hic bisey yiyemiyodum sadece salatlik haslanmis patates ve bazen sade cubuk kraker yiyebiliyodum arada meyve bide
Smrr Ah kıyamam yaaa 😞 aynı şeyleri 7-20. Haftalara kadar da yaşadım maalesef. Lütfen doktora git durumunu anlat. Bana Prilam Dr adında bir ilaç yazdı. O hapı içerek kendimi daha iyi hissetmiştim.
Melike1001 Efbees ama bişeyler için kendini biraz zorlaman lazım 🙂 bende yiyordum sonra çıkartıyordum hemen arkasından sonra yine yiyordum 😁
Emsalk Efbees dr a anlatmalısınız prilam verir büyük ihtimalle o da fayda etmezse 2-3 Güne bir acilden serum takviyesi yapıyorlar
Noluyoya Bende 14. Haftadayım canım bulantım 12den sonra biraz azaldı ama iştahsızlık aynı 6 kilo verdim gerçekten zor bi süreç bazıları serum alıyor ben ilk öğrendiğimde taktı doktor sonra tahlil bile yapmadı tekrar isteyeceğim