myavocado 1hamle ben de bu aşıyı olmuştum, baş ağrım veya başka bir yan etkisi olmadı. Bol su için, bazen susuz kalmak da baş ağrısı yapabiliyor
obli 1hamle şuan eczanelerde bulunmuyor diye okumuştum benim yaptırmama henüz var ama siz kolay bulabildiniz mi? Hangi şehirdesiniz?
AysenTpbs 1hamle 3 lü olduğundan emin misiniz? Bende bulunmuyor diye biliyorum. Ki öyle kolay bulunsa direk sağlık ocağı bulundurur diye düşünüyorum.
myavocado obli Ankara’da next level eczanede vardı en son bir kaç ay önce. Ve Liv hospital da yapılıyor üçlü aşı, ücreti de eczanede satılan aşı fiyatına. Başka yerler de vardır belki tabi bunlar benim bildiklerim eğer Ankara’da iseniz
1hamle obli bende kolay bulmadım 7-8 eczane aradım biri dedi depomuzda var diye ona getirttim aşı zamanım daha gelmemişti bulamam diye erken aldım Mersindeyim
Nhrr AysenTpbs devlet 3 lü aşı yapmıyor . 2 li olan var sadece onlarda. Ben özel hastanede oldum 3 hafta önce.
AysenTpbs Nhrr bende öyle biliyorum ama gördüğünüz gibi eczaneden buldum yaptırdım diyor hanımefendi.
Granit Eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor ben de bekledim yaptırmak için ama eczanede bulamadım mecbur tetanoz aşısı yaptırdım.
Nhrr AysenTpbs eczane ile özel hastahane de fiyat aynı 840 TL. Bence o da alıp özelde yaptırmıştır. Yada doktoruna yazdırıp devlet acilinde de yaptırmış olabilir sadece aşı olarak ne sağlık ocağı ne devlet hastanesinde var.
obli myavocado evet Ankaradayım bulamazsam liv aklımda olsun biri de medicalpark’ı söylemişti sanırım. Teşekkür ederim.
Esradrmzzo 1hamle benimkinin kutusu farklıydı yeşil renkli ama üzerinde yazanlar aynı . Aynı aşıdır değil mi