Bisaderuya Kızlar üstteki bu sabah alttaki test dün akşamdan ama ilk dklarda çok silik 10 dk da daha koyulaşıyor başına gelen var mı ? 
Smiley87 Bisaderuya hayırlı olsun ,🌷ben de böyle 5. Dk sonra çıkan silik bir çizgiyle öğrendim 🥰 kan verdim pozitif çıkmıştı. 5+4 hamileyim, 🥰
Bisaderuya Smiley87 teşekkür ederim tek korkum ben pazar günü test yaptım pozitif bir tane daha yaptım negatif aklım karıştı kan verdim negatifti umarım öyle bir şey değildir
Bisaderuya turkan403 teşekkür ederim tek korkum ben pazardan bir kaç gün öncede silik çizgi vardı test yaptım pozitif bir tane daha yaptım negatif aklım karıştı kan verdim negatifti umarım öyle bir şey değildir
turkan403 Bisaderuya gec döllnmeyse olabiliyo Rabbim gönlünce versin inşallah🤲 bn 2hsziranda galiba test yaptm evde birsürü cıkmadı 28hazırandı kan verdm 23cıktı
Bisaderuya Canm-oglum21 ya benim korkum geçen hafatada pozitifti bir kaç test yaptım aynı marka sonra başka marka aldım negatif kan verdim negatifti en son pazar günü hadi yine öyleyse korkusu var
Bisaderuya Canm-oglum21 bugün adet günüm testim böyle çıktı kan verdim sonuç bekliyorum