Senakaran Merhaba hanımlar Kocaeli şehir hastanesi hakkında bilgi edinmek istiyorum memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor var mı doğum yaptıysanız memnun kaldınız mı? Biraz sohbet edip öğrenmek istiyorum ona göre oraya başlamak istiyorum
Umutt-24 Senakaran merhaba denk gelebilirsen Nazan hoca var çok iyi bir doktor tavsiye ederim fakat doğumlu asistanlar giriyor ben de pazartesi günü doğuma gideceğim hala kararsızım bu postu görüp cevap veren olursa çok mutlu olurum korkularım umarım yenebilirim
Umutt-24 Senakaran Senakaran hala karar verememiş olmak beni çok üzüyor gerçekten asistanların girmesi tedirgin ediyor Bir yandan da güvensiz olsa riske atılacak bir şey değil insan hayatı
Umutt-24 Senakaran itibar beye muayene olmuştum Nazan hanım’a muayene olmuştum Mustafa bey’e muayene olmuştum de Ayşe diye bir doktor hepsi çok iyiydi ama ben en çok Nazan hocayı beğendim çok iyi bir doktor hani doktor yönünden Nazan hanım’a güvenebilirsiniz o çok fazla ilgilendi benimle çünkü ilk görüşmemiz olmasına rağmen
Sedaaltintas41 Senakaran Bende oraya gitmek istiyorum ama oradaki doktorların bazıları çok sert önceden alikahya da vardı kadın doğum Gülten cevizli diye doktor vardı 3 oğlumu da onda doğurdum gayet kibar sevecen biriydi çok ilgilendi şuan derincede diye biliyorum eğer gitme şansınız varsa ona da gidebilirsiniz
Senakaran Umutt-24 hadi ya asistanın girmesi kötüymüş benimde aklım karıştı, doğum yapan tecrübelilerini paylaşsın bizimleeee
Umutt-24 Senakaran eğer kararında bir değişiklik olmazsa pazartesi günü ben doğum yapacağım size bilgi veririm
Senakaran Umutt-24 evet düşüncesi bile tedirgin ediyor, ama dediğiniz gibi riske de atmazlar sonuçta onlarda doktor asistan olsa bile
Senakaran Umutt-24 anladım çok teşekkür ederim bende ilk defa gitmeyi düşünüyorum bilgisizim aklımda bulunsun Nazan hanım bakalım randevu alırsam ona alırım zaten başka bildiğim de yok
Hilalyrdkl Senakaran acilde bulunan doktor hemen geliyor herhangi bir durumda devlet hastanesinde böyle . Hangi doktora giderseniz gidin acildeki doktor gelir bir sorununuz olursa doğumda .
Umutt-24 Senakaran gece bakın her an randevu çıkıyor dakikada değişiyor gün içinde Zor olur amaa çıkmıyor diyemem
Sedaaltintas41 Pamuk doğrudur herkesin kendi görüş açısı. Bana karşı bisey görmedim yani iyiydi şuan 7 haftalik hamileyim doktor arıyorum özele gittim ama 1 kere sabit doktor bulmak şart
Kerime99 Kızlar özel hastane durumunuz varsa bende 20. Haftadayim gölcük medar ahmet coşkan müthiş bir doktor tavsiyemdir
Pamuk Senakaran Perinatoloji takipliydim gökçe naz hanım. Dogumdan memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım.