Evet arkadaşlar sonunda bu başlığı açmak nasip oldu allahıma bin şükür. Bebeğimi uyutup hemencik yazmaya geldim 🙏🏻❤️ 38+4de kontrolüm vardı. Çatı muayenem sonrası sezaryen doğum netleşmişti ama gününü doktorum bebeğe bağlı bırakmıştı. Kasılmalarım vardı su ve sancı bekliyorduk bebek gelmeyi istediği zaman alalım demişti. Ama tabiki paniktik bu durumda. Bu kontrolde zaman netleşir diyorduk. Öğlen hastaneye gittik nstye girdim ve kalp atışları bi yükseldi bi düştü. Hemşire de panikletmemek için sessiz kaldı. Ardına muayeneye girdim. Doktorum ultrasona aldığı an bu çocuğun suyu nerde dedi birdenbire 🥹 Korktum tabiki. Korkma tam vaktinde burdasın dedi. Kasılmalarımı sordu sık olduğunu söyledim. Bebeğim kanala girmişti ama çatım dardı ve bebek ilerleyemiyordu kafası da biraz büyüktü bebişimin 🥹 Hemen ne yediğimi içtiğimi sordu kaç saat öncesinde olduğunu sordu. Ben de diyorum ki herhalde sabaha aç alacak… Bir saate sezaryena alıyorum yakınlarınıza haber edin hemen yatışa alıyorum dedi. O sırada panikledim biraz tansiyon sorunum oldu. Benim sakinleşmem beklendi hazırlandım. Normalde spinal anestezi için anlaşmıştık ancak migren hastalığım olduğu için o da son anda iptal oldu genel anestezi ile sezaryene alındım. Çok şükür sağ salim bebeğimle birbirimize kavuştuk🥹❤️❤️ Önce bebeğim çıktı 20 dakika sonra ben çıkmışım. Kendime gelmem çok uzun sürmedi. Allaha bin şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir şey. Hiç korkmayın… Allah öyle bi yardım ediyor ki. Yaşadığım zorluk 2 gün yoğundu. Bi o karna bastırma, ilk yürüyüş ve ilk 2 gün yatağa yatıp kalkma zorladı. Şu an 6. günüm çok şükür ufak sızı ve sancılar dışında iyiyim normal işimi gücümü yapabiliyorum. ❤️ Hamileliğimin son zamanlarında nasıl doğurucam o ağrılar nasıl olacak kaldırabilecek miyim diyordum ki öncesinde normal doğum yapamacağımı öğrenince de kendimi çok yıpratmıştım ama ne oluyorsa hepsi bizim hayrımıza oluyormuş. Şu an iyiki bu şekilde oldu diyorum. Darısı tüm hamişlere❤️❤️❤️❤️