EAD Eşim yurt dışında hamile olduğumu yeni öğrendim ona henüz söylemedim..20-30 gün sonra yanına gideceğim .. kızlar sizce yanına gitmeyi mi bekleyim yoksa telefondan bir video falan hazırlayıp söyleyim mi ? Ne düşünüyorsunuz
petitehatunn EAD Bence yanına gitmeyi bekle. Hem senin orda olman daha fazla etki yaratır. hem tepkilerini görebilirsin. biraz daha sabret
burcumusalli EAD kesinlikle yanına gitmeyi bekle canım , çok çok duygusal oluyor 😍😍😍🙏biz video bile çektik
EAD petitehatunn bende öyle düşünüyorum yanına gidip orda söylemeyi tepkilerini merak ediyorum 😊 ama çevremdeki insanlar hep söylemelisin diyor
EAD burcumusalli ay ne güzelll bende video ya almak istiyorum 😍😍 kendi çok bebek istiyordu bakalm ne yapcak 😊
SevgibiR EAD netten görüntülu ara öyle söyle tepkiyi öyle de görebilirsin o kadar beklemeye gerek yok teknoloji var artık 😂
petitehatunn EAD ya zaten 2 haftadır bekliyomuşsun. Bence biraz daha bekle☺️ hatta gitmeden kontrole git videosunu falan çek bebişin film izleme bahanesiyle tv ye bağla onu aç 😂😂
tazecikanneee EAD telefondan söylersen de görüntülü ara söyle o arada ekran kaydını da aç da kayıtta olsun ben aksamı zor etmiştim söylemek icin 😂 ama akşam geldiğinde söylerken vs videoya cekmistim izleyip izleyip gözlerim doluyor 😂
EAD petitehatunn wuww yaratıcı 😍 bekleyim demi.. bugün kontrole gittim babam zorla götürdü.. ve ddi ki bak kızım kocana söyle adam çok mutlu oldu
EAD tazecikanneee ekran kaydın açıp watsapa girdiğimde ekran kaydı kapanıyor.. ay çok kararsızım kaynanamlarında haberi yok
tazecikanneee EAD ay bekle bence önce esne söyle 🥰🥰😂 ay ama çok zor ben akşam saatini zor etmiştim 😂😂😂 sırf yüzünü göreyim diye 🥰
EAD tazecikanneee işte bende yüzüne söylemek istiyorum 😓 ama biraz daha beklemem gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum