Eda42_ kubra_t Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bana da benim gibi bekleyenlere de nasip etsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻
Eda42_ Mizgin2020 Bitkisel takviye ilaçlar kullandınız mı inşallah faydası olur bu sene rabbim nasip etsin amin amin 🤲🏻
Mizgin2020 Eda42_ bitkisel tavsiyeniz varsa önerebilirsiniz biz genelde doktor neyi onerdiyse onu alıp kullandk
Eda42_ Merve8155 Amin amin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻 hepimiz bu sene sevincini yaşarız hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin amin amin 🤲🏻🤲🏻
Mizgin2020 Asena6532 valaha şu son yıldır hastane ilaç herseyi bıraktık akışına biraktik çünkü çok yıprandık suanlik bisey kullanmıyor sigortamiz yenilenecek iyi bir üroloji doktoruna tekrar gidicez bakalım bu sefer belki derdimize derman buluruz
Asena6532 Mizgin2020 anladım canım Rabbim nu mübarek gün hürmetine kucağımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah 🌸
Eda42_ Mizgin2020 Canım hiç bilmiyorum ama bununla ilgili post açıp sorabilirsiniz böyle durumda olup yardımcı olacak arkadaşlar vardır bu dene sor istersen vesile sebep olur inşallah