Kivircikkuala Kızlar sabahları 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi yarım limon koyup içiyorum bu adeti geciktirir mi bilgisi olan var mı ?
beyazmelegim Kivircikkuala bildiğim kadarıyla adet geciktirici hap var ama daha sonra size nasıl bir sıkıntı açar bilmem araştırın isterseniz
Parinas Kivircikkuala bende geciktiriyordu. Enfeksiyon için limon olmadan sadece bir bardak suya 1 yk ev yapımı sirke koyup içiyordum. Bi ay çok geciktim testte de negatif çıktı. Annem sirkeli su geciktirir deyince dank etti. Hangi ay sirkeli su kullansam gecikme yaşıyorum
Kivircikkuala beyazmelegim ha o amaçla sormadım ben zaten . Yani bu sebep olur mu diyorum gecikme yaşıyorum da
Nur67 Bi ara diyet yaptığım zaman her sabah içerdim ozaman diyetisyene gidiyordum her ay günü gününde olurdum hiç sorum yaşamadım
Kivircikkuala Sevval_66 Yaa bende 15 gündür içiyorum 4 gün gecikmem oldu acaba diyorum 🥹 aklıma gelmemişti hiç bu ay düşünmemiştim bu bebis işini kilo vermeye odaklıydım
Parinas Kivircikkuala iyi yapmışsınız bende geciktirdi diye sizde de olacak diye bişey yok. Bırakmanız iyi olmuş, gecikme başka sebeptendir belki bilemeyiz ☺️
ozmerd Kivircikkuala evett bende gecikme yapmıştı bir ara sirke soslu salataya takmıştım sürekli yiyordum adetim geç geliyordu sonradan öğrendim bıraktım sirkeyi
Kivircikkuala ozmerd bende bıraktım bakalım kaç güne gelir Nur67 bi kaç gün bekleyeyim yeni bıraktım sirkeyi adet olmazsam o zaman yaparım