Zzeliha Kizlar bende çatı muayenesi oldum sancım varmış acikligim da 1cm dedi şimdi normal doğumu bekliyoruz inşallah ☺️
Happy-melek1997 Zzeliha 38+1 de 3500 gr çıktı şu an 38+6 yız gelmeye hiç niyeti de yok ne açılma ne sancı hiçbirşey yok iyice zorlanıyorum karnım gerim gerim gerildi iyice çatladı kanama leke vs de yok hayırlısı artık
meryinthemood Zzeliha ben yarın 38+6 oluyorum ve sezaryan olacağım inşallah 🌸 bakalım kaç kilo doğacak 🐥
aycatutall6121 Zzeliha 34+4 2700 gram artık bir yere sığmıyor yan yatarken bile canım çok acıyor 16 ocakta kontrol var ozamana kadar bakalım nasıl olucak biraz zorlanıyorum bu aralar bacak bel ağrılarım arttı
mer_vee Canoski anladım bende tek yumurta ikizi hamileyim de 36+5 çok zorlanıyorum bı an siz 38+2 yazınca nasılsınız diye merak etmiştim
Canoski mer_vee hyrlsiyla kucağımıza alalım inşallah cnm.tek damar oldgu icn ck zorlu yollardan geçtik inanki 🤲smdi dogum icn gün sayyyrz rabbime şükürler olsn inslaj sagsalim.alrz kucagimiza
-yusra12- 37+2 ellerim ayaklarım çok ödem oldu artık yürüyemiuorum 14 ocakta sezeryan olacağım inşallah
Sena12_ 37+4 en son geçen hafta cumartesi gittik 3000 gr dı çok zorlaştı karnım sertleşiyor yumuşuyor sanki bıçak batar gibi oluyor sürekli vajinama bir de bebek baş aşağı çok baskı yapıyor yürürken gece uykularından smz etmiyorum bile gün sayıyoruz
Zzeliha Sena12_ Ya bide şey oluyomu sizde mesela vajina bölgenizde bebeğin sanki gazı çıkıyor gibi böyle baloncuk patlatma hissi gibi oluyor mu
DidemB Zzeliha yarın 38+0 olacağız kontrolümüz var. Çatı muaynesi yapar mı bilmiyorum. geçen hfta kilosu 3051 di. Gelsin artık belim bacaklarım taşımıyor karnımı 🫣