Esra1999 Kızlar ya activatating labor egzersizi varmış yapanların çöpü doğumu hızlandırdığını söylüyor yapan varmı bilgi verebilir mi bebişin gelmesini mi beklesek yoksa hemen gelsin diye hareketler mı yapsak
Karanfil000 Esra1999 Ben 34 haftalıktan beri yapıyorum 39+1 oldum hâlâ tık yok acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım artık
Esra1999 Bu egzersizi yapan direk doğuma gidiyormuş ve açılmayı hızlandırıyormuş acaba doğrumu aramızda yapan kızlar varmı
Bluebey Hafatada yap diye vermisti 38+1 oldum pilates topunda 8 ve sonsuzluk harici henuz baska biseye baslamadim😂
Esra1999 Bluebey 😂😂 bende bütün hepsini son güne bırakıyorum ki birden gelsin iyimi kötümü ediyorım bilmiyorum😅
Aynur4564 Bluebey canını sıkma ben 39dym tık yok 41e kadar yolu var o kadar sabrettik 2 hafta daha gider yani en son adetin hangi gün
Esra1999 Karanfil000 😂😂 gelmek istemiyorlar galiba acaba diyorum içerde istedikleri kadar kalabilirlermi öyle biyer mi sanıyolar😂
Esra1999 Bluebey aynen öyle valla suni sancı hiç almak istemiyorum ondan dolayı evde bi sorun çıkmazsa bütün sancılarımı çekmek istiyorım