Turuncukadin Kızlar bu haftalarda böyle bir akıntı oluyor mu kokusuz renksiz. Suyum falan gelmez dimi parça parça endişelenmeli miyim yaşayan var mı??
58ee Turuncukadin çok hareket olduğumda geliyor doktorum akıntı olduğunu söyledi enfeksiyon felan da yok suyumda iyi
Busramnida Turuncukadin enfeksiyon kaynaklı akıntı olabilir mantar da olabilir dr a gittiğinizde söyleyin bu şikayetlerinizi
269522 Turuncukadin benim de olmuştu canım bazen temizlik yaptığım da falan su gibi akıntı gelirdi suyum gelmiyordu ama bir sorun yoktu arada böyle ıslaklık olurdu.
Turuncukadin 269522 ya galiba ondan mı oldu bende de. Duştan da yeni çıkmış sayılırdım zaten belki de ondandır bilemedim ki
Girlmama Turuncukadin bu hafta itibariyle kotu sarımsı akıntı gelebiliyormuş ama doktoruna gittiğinde yine se sorarsın
Turuncukadin Girlmama yok hiç sarımsı değil de böyle su gibi ama daha yoğun rengi kokusu falan hiç yok
esca344 Turuncukadin gebelikte hormonlardan dolayı çok fazla akıntı oluyor ama yine de doktorunuz kontrol etsin içiniz rahat eder diğer türlü akıntı arttıkça insan stres oluyor en azından şu olmadığını bilirsiniz
Turuncukadin esca344 evet evet insan tedirgin oluyor gerçekten ama işte enfeksiyon ya da mantar yok yeni muayene oldum zaten. Ama bir sonraki gidişimde soracağım inşallah
Turuncukadin 5286 hiç bilmiyorum sadece o gün oldu bir daha olmadı ben duştan kaynaklandığını ve yeni bitmişti antibiyotik ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Enfeksiyon sökülüyordu sanırım