kedili1anne Arkadaşlar merhabalar Eşim üşütmüş bana geçti Şuan hafif belirtiler var Napmalıyım kadın doğuma mı gitsem Gebelikte çok hasta olursam ne yapacağım
Emsalk kedili1anne içinizin rahat etmesi için kan tahlili isteyebilirsiniz enfeksiyona bakılır varsa antibiyotik veriliyor yoksa ki inşallah yoktur sadece parol yapcak bişe yok yani .
couleurcerise Kaç haftalık hamilesin? Çok ağır değilse bir şey yapılmıyor genelde enfeksiyon var mı diye kana bakılır enfeksiyon yüksekse antibiyotik verilir onun dışında ateşin bile olsa sadece parol veriyorlar.
kedili1anne Emsalk Enfeksiyon yoksa bebeğe zarar olmaz değil mi Yani bilmiyor da olabilirsiniz panikten soruyorum :(
Emsalk kedili1anne valla sanmıyorum ben ama dr da değilim netice de . Daha iyi hissedecekseniz dr a gidin derim. Bende enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum kaç kere üşütüp grip oldum artık sayamıyorum endişe edince bişe değişmiyor maalesef dr ne diyorsa onu yapıyorum gerisi Allah’ın takdiri
kedili1anne Emsalk Evet doğru söylüyorsun endişe sonucu değiştirmiyor Benim her kışın vazgeçilmezi muhakkak oluyorum Hepimize çok geçmiş olsun ❤️🩹