Neva_aydn bebeksimom bilmiyorum canım bende bu sabah first testle yaptım gölge çıktı bat yarın ama doğrumu değilmi bilmiyorum
Parinas bebeksimom first duymadım. Bebe time da yalancı pozitif gördüm hem de 3 test üst üste ama bu 4 sene önce falandı. Belki iyileştirme yapılmıştır
Deletedmom_984 Bebe time ı bilmiyorum ama first testten 10 tane yapsaniz 8 i yalanci pozitif verir 2 si dogru gosterir o da belki😀 kesinnnlikle inanmayin
bebeksimom Deletedmom_984 çok uygun zaten Demekki ondan ama bebe time için yalancı pozitif duymadım hiç bebe time pozitif çıktı bakalım yarın kan vereceğim 🥰
Deletedmom_984 bebeksimom cok sevindim canim bende duymadim bebe time markada yalanci pozitif gonlunden gecenin en guzeli olsun hayirli haberler ver insallah cok sevindim😍🥰🤲🏻
bebeksimom Deletedmom_984 teşekkür ederim bu süreç beni çok yıprattı en azından hamile değilsemse Regl olmak istiyorum 🥹🥰
Deletedmom_984 bebeksimom cok iyi biliyorum o yipranmayi benim duzenli şükür bi sorunumuz da yok ama 8 aydir guzel haberi alamadik insallah bu ay guzel haberleri aliriz İsteyen dileyen herkes icin diliyorum🤲🏻 ❣️