bysnmrv Kızlarrr, bi önceki postumdan bilenler biliyor 🥹 şimdi bundan sonraki süreç için önerileriniz doktora ne zaman gideyim nelere dikkat edeyim 🌸
Dilan1998 bysnmrv sağlık ocağında kan verip kaç hafta olduğunu öğrenebilirsiniz 6 haftada kese görünüyor 8 haftada kalp atışını duyuluyor ona göre siz kendiniz hesaplayıp gidin
Dilan1998 bysnmrv bide hamilelik testi sağlık ocağında verdikten 1 hafta sonra gene kan verin ve yükseliş yükselmediğine bakın
Mucizee80 bysnmrv bence haftaya Perşembe veya cumadan sonra gidin keseniz gözükür bence değeriniz bu şekilde artmaya devam ederse ,bir kere daha kan verin artış yine bu şekildeyse bir daha kan vermenize gerek yok
Susena bysnmrv Ben de şuracıkta okuyayım🌸 Bugün bende kan verdim Beta 24,6 çıktı 🥹 Randevu için beklemeli miyim
Canoski Cnm bence saglk ocağında kan ver snra git dktra değerine bak ondn snra git derm.erken gdrsen gorunmez😍
bysnmrv Bi kez beta verdim 80, sonra 2 gün sonra 206 çıktı bide işte ultrasona gideyim diyorummm 6 haftalıktaaa
Farida_Aliyeva_ bysnmrv merhaba ) 8 haftalıkta git hem kalp atışın duyarsın hemde kese oluşur bebekte tam gözükür inşAllah salıcakla kucağına alırsın 🥰 benim bu gün hafif kahverengi geldi peçeteye silidiğimde sonrada açık pembe oldu sadece peçeteye geliyo oda hafif birşey doktorda çalışmıyo 6 sına kadar beklemem lazm korkuyorum🥹
Zhrcyl Susena isterseniz 2 günde bir betayı takip edin güzel artıyor mu diye, uğraşmak istemezseniz direkt 6. Haftada gidin keseyi görürsünüz inşallah🥰 24 beta regle kaç gün varken çıktı?
yusracim Susena bende pazartesi kan verdim 29 çıktı beta doktorda yarın için tekrar gel kan ver dedi ama beklesem mi cuma günümü gitsem
Susena Zhrcyl Aralık 2 de son Adet günüm o yüzden ya 31 i yada 1 inde bekliyordum döngüm 28 günde oluyor gününde yaptım 🌸
Susena yusracim Bende biraz beklemeyi düşünüyorum zaten haftasonu giriyor gidince de kese oluşmuş olur belki ama değerim de daha az bilemedim