mervemurat16 Evet 2024 te bittiğine göre geçen yıl hangi cinsiyetleri daha çok duydunuz öğrenelim bakalım.🙈 Ben bu sene kimi duyduysam veya doğuran gördüysem hep erkekti bir kaç kız duydum sadece☺️ Sizin cinsiyetleriniz neler 🤰🏻
mcansu mervemurat16 benim de bu sene doğum yapan hamile kalan çoğunluk hep kız oldu Benim kızım olacak eşimin kuzeninin kızı oldu diğer kuzeninin kızı oldu iş yerinden iki arkadaşın kızı oldu karşı komşumun kızı oldu 😁 2 tane erkek var sadece arkadaşlarımın
aslanmommy mervemurat16 bence erkek ünlülerde bile hamile olanların çoğu erkek benimde erkek çevrem de hep erkek bu sene
MiracAlpinveUmutunAnnesi mervemurat16 Erkek benimde 14 şubatta 40 haftam doluyor bakalım nezaman gelicek 🌸
Mavili1480 mervemurat16 2025 kız senesi bence çevremde ve burada gördüğüm çoğunlukla kız doktorum da kız tahmininde bulundu inşallah kızdır bir oğlum var 💕
Anneoluyorumm00 mervemurat16 2024 erkek sensiydi benimkide erkekti etrafımda 5.6 kişide öyleydi 🥰 2025 kesin kız senesi
Peri_Omer mervemurat16 ne senesi bilmiyorum Inwallah tabii ilk once saglik ama benim icin kiz senesi olmasini umut ediyorum
Peri_Omer mervemurat16 ne senesi bilmiyorum Inwallah tabii ilk once saglik ama benim icin kiz senesi olmasini umut ediyorum